Canelé – Hetaste bakverket

Har ni inte smakat Canelés så bara måste ni – De är det absolut hetaste bakverket just nu. Sophies Canelés är handgjorda delikatesser, krispiga på ytan, mjuka inuti. Franska Originalet är gjorda på vanilj Bourbon från Madagaskar och Rom från Martinique eller de med saffran (framtagna för Sverige, unika) som är gjorda på saffran och Rom från Martinique. De passar extra utmärkt till kaffe eller ett glas champagne, men även på glöggminglet.
De är en färskvara utan konserveringsmedel som bör ätas, helst samma dag, eller åtminstone inom 2 dagar. Sophie har ingen butik, utan du beställer dem via sophiescanele.se och hämtar upp dem på något av de caféer som säljer dem i Stockholm. Jag hämtade upp mina, inför glöggminglet, på Kafé Esaias på Drottninggatan.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *