Detaljerian – Här handlar du alla julklappar på en timma (och rätt många till dig själv)

På Stora Essingen (dit man lätt tar sig kommunalt) ligger den mest magiska lilla butik, Detaljerian. Tanken var att svischa förbi på ett litet event, men jag stannade i evigheter och handlade på mig så många presenter till nära och kära (och till mig själv).
På liten yta finns allt du kan önska dig!
Ljuvliga ljus från Bridgewater Candle Company som luktar helt underbart. Den ovan luktar apelsin och kryddnejlika, De har även doftpåsar. Ljusen är tillverkade av naturligt vax från sojaböna.
Förutom att lukta ljuvligt gör de gott: För varje ljus som lämnar fabriken, mättas ett barn för en dag. Så du köper inte bara ett underbart ljus, du hjälper dessutom barn som har det svårt, till ett bättre liv. Detaljerian har ett stort utbud av deras underbara produkter.
Nicholas Vahé är en fransk kock och konditor från en 3 stjärnig Michelin restaurang som tagit fram de snyggaste och helt oemotståndligt goda produkterna till köket.
Jag fick smaka på flera och blev helt såld. Jag kom hem med Pistacholjan, saltkvarnen med Parmesan och basilika (storsäljare), marmeladen på kokos och passion och mycket mer. Snygg presentlåda dessutom! Han har även en samarbete med coola House Doctor.
Eller vad sägs om denna totalt oemotståndliga måttsats från House Doctor!
Här lite till av det som kom med hem: Lite till mig själv, lite presenter.
Köpte naturligtvis även med mig lite roligt till barnen. Glada sugrör och de perfekta pop corn burkarna i lagom storlek. Barnen såg dem direkt då jag kom hem och hade svårt att bärga sig. Ikväll blir det varsin finburk med pop corn:-) De hade så så mycket annat fint för barn, men jag kommer snart igen.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *