Multimånga användningsområden för Lambi Gourmet

Jag fick frågan om jag ville testa Lambi Gourmet, ett nytt hushållspapper tänkt att användas i matlagning. Hushållspappret har fyra lager, snabb absorption och luddar inte. Det är certifierat med Food-Safe-symbolen, vilket betyder att det är säkert att användas vid hantering av råvaror samt vid tillagning. Till matlagning ska inte vanligt hushållspapper så gärna användas vid längre kontakt
Jag testade det till det som var det första man kom att tänka på: steka bacon och låta fettet rinna av på pappret. Testade att ha två lager av pappret och det sög upp allt fett, inte en fettfläck under pappret. Då Magda spillde ut sitt vatten (som händer, ALLTID) så torkade jag med Lambi Gourmet, det sög upp det mesta av vattnet, suveränt faktiskt.
En favorit med Lambi Gourmet har blivit att använda det till att smöra formar vid bakning och att torka ur fettet ur pannorna med. Den är maigskt bra till det. Kan verkligen rekommendera Lambi Gourmet!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.