Magisk Jul och Nyår på Blomsterlandet

På Senaste Loppieventet fick jag så mycket tips från Blomsterlandet om allt från hur man gör egna fantastiska julkransar för dörren såväl som bordet, hur man på ett ögonblick fixar ett snyggt blomsterarrangemang av julblommor till hur man göra sagolikt vackra isarrangemang (se ovan).
Andreas Weise gjorde, med noll erfarenhet, en väldigt fin krans på sådär 4 minuter på scen. Visste inte att Blomsterlandet hade alla upptänkliga tillbehör för att göra kransar och arrangemang faktiskt, visste ni det?
Gick in på deras hemsida direkt efter eventet och de har ju allt! Där kan du köpa din gran, eller om du hellre vill en minigran, ved till brasan, mistel att bli kysst under, jul- och nyårspynt och självklart alla julblommor och växter du kan tänka dig. Dessutom finns på deras hemsida suveräna tips om hur sköter blommorna såklart, men även hur du tar hand om granen för att den ska hålla sig fin länge, hur du gör din egen adventsljusstake och tips på jul- och nyårsdukning.
Har ni sett hur många sorters Amaryllis som Blomsterlandet har! Hade ingen aning att det fanns så många olika. (Bilder lånade från Blomsterlandet)

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *