De charmigaste glöggmuggarna, snyggaste vinkaraffen och juligaste filten

Just nu har Sagaform upp till 75% rabatt Campadre på bl a de här fina sakerna! Jag älskar Sagaform och har mycket från dem. De små glöggmuggarna i mitten anävnder jag året om till desserter, perfekta till pannacotta.
Kryddkrukan har jag och den är både snygg och lätt att vattna. Salladsbesticken, parmesanrivaren och vinkaraffen har jag gett bort i present. Men vill ha en egen vinkaraff, och den här är perfekt i storlek och har ett mycket bra pris just nu.

Linda

0 kommentarer

  1. Just det den fina vinkaraffen har ju vi fått av dig , jättesnygg och bra verkligen. <3

    Svar:
    Eller hur! Vill också ha den. Ska nog beställa den…julklapp till mig själv:-)
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *