Brandsläckare kan mer än rädda liv…

….De kan vara grymt snygga dessutom! Firephant är en unik svensk brandsläckare med skyddad design. Pulversläckaren som finns i två storlekar, ett och två kilo, vann Red Dot Designs Best of the Best i produktdesign 2012.
Industridesignern Lars Wettre är ena halvan av designduon som utvecklat Firephant. Tanken är att man inte ska ställa undan den utan sätta upp den på väggen. Något som är lättare då den har ett snyggt utseende. Men den är även designad med ett stort greppvänligt handtag som gör den enkel att använda och sikta med.
Visste ni att en brandsläckare håller i sådär 10 år innan du eventuellt behöver fylla på den eller göra underhåll på den. Den finns from 1 november i butikerna i ElectroluxHome-kedjan, www.bygghemma.se och www.if-sakerhet.se.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *