Vi nosade lite på julen

Årets första pepparkaksbak – Check! Vi bara kunde inte bärga oss. Hade lovat Annie att vi skulle baka pepparkakor i helgen, så det gjorde vi. Helt oprententiös, underbar bakning. Älskar när man hittar på lite eget då man bakar, och den här gången blev det de charmigaste minipyramiderna och gubbar som tappade armarna på vägen.
Tradition hos oss är att göra barnens händer med naglar av mandelflagor. Nu är vi lite uppvärmda och redo för de stora julbaken.

Linda

0 kommentarer

 1. Klart man måste testbaka och säkerställa att man är i toppform osv 😉

  Måste tipsa om något jag bakade i helgen, nämligen "Snickerdoodle bars". Jag råkade grädda mina lite för kort och det blev liksom en kanelbullekladdkaka typ. Smakade som det allra godaste i mitten på en kanelbulle, du vet. Åt med vaniljglass. Dog, återuppstod och insåg att den påminner om din "Kanelbullekaka" som jag ÄLSKAR och därför tänkte jag att du borde gilla dom här också 🙂

  https://www.myownsweetthyme.com/2010/04/secret-to-soft-snickerdoodles.html

  Svar:
  Ja, eller hur:-) Nu har vi värmt upp och närmar oss toppform. Måste kika in direkt på dina Snickerdoodle bars!!
  Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *