Pharmarium – Vilket underbart ställe för drinkar!

Bara måste tipsa er om mysigaste baren någonsin: Pharmarium i Gamla stan (Stortorget 7). Var där i samband med Apotekets jullunch och blev helt tagen. Hur har jag kunnat missa den (men sen är jag ju inte heller ute på kvällskvisten som i tidigare liv innan barnen). Drink- och barmenyn är inspirerad av apotektemat. Här fanns Sveriges första apotek och lokalen är superdesignad i stil med ett gammaldags apotek, men med stora sköna soffgrupper. Drinkar matchas med smårätter på ett magiskt sätt, vad sägs om:
Roses of Gold (Purity Vodka / Citron / Guldpulver / Pharmariums Trädgårdselixir / Champagne) som matchas med Kalvkotlett med fläder
eller
Bellies of Leather (Havana Club 3 Años / Amer Picon / Gentianarot / Grapefrukt / Honung / Ljus lager) som matchas med Kola & Rosor (Varm choklad med mjölkkola, vaniljglass och rosensalt)

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *