När livet bara är sådär bra, som just nu!

Igår, vid 17 tiden kom min fantastiska granne Angelica förbi, och lämnade det här fina paketet med smaksatt flingsalt, bara sådär. Hur underbart snällt är inte det? Jag känner mig just nu så lyckligt lottad och allt är bara bra här och nu. Jag har helt underbara grannar och är så tacksam att få ha dem i mitt liv. Ibland är livet en massa medvind och lycka, och så är det nu för mig.

Linda

0 kommentarer

  1. Älskar smaksatta salter och nya sorter från olika delar av världen. Blir så härliga smakvariationer! Har inte testat Falksalt Jalapeño än, är sugen på att göra det. Berätta gärna om du gillade den.

    Svar:
    Absolut, ska testa och återkomma:-)
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *