Goood Morgon söndag

Gooood Morgon på er! Har ni en mysig helg? Jag och Annie har en helg på tu man hand, men inte direkt bara hon och jag. Vi har varit sociala utan dess like, igår en helt underbar lunch hos min vän med barn. Sedan gjorde vi lite fynd på stan. På kvällen kom en vän med son över och vi gjorde iordning pumpan som ni ser. Idag är det städdag i föreningen och sedan ska vi dra vidare till Täby Centrum och möta upp en tredje vän med barn. Gör ni något extra mysigt i helgen?
Ps. En läsare undrade vad man gör med pumpaköttet. Vet ni? Just dessa lyktpumpor har jag fått för mig att man inte gör något med innehållet, har jag fel? Till pumpasoppa, ugnsrostad pumpa osv använder jag Butternut pumpan, den är underbar i smaken.

Linda

0 kommentarer

  1. Du kan göra massor med pumpaköttet! Allt som du använder butternut till kan du använda vanlig pumpa till 🙂 Pumpapaj är supergott!

    Svar:
    Tack för input. Nästa gång blir det till att använda innandömet! Speciellt pumpapaj är jag sugen på:-)
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *