Sista dagen att tävla om en hel låda fylld med svenska delikatesser

Onsdag är sista dagen att tävla om en vidunderlig låda från Bonde på Köpet fylld med de läckraste svenska produkter. På Bonde På Köpets Facebooksida kan ni ser lite mer vilka produkter som ingår i den här underbara lådan. På Facebooksidan får ni också veta mer om svensk mat och de mervärden som svenskproducerad mat genererar. Där hittar ni även små filmer med Alex Schulman, Pernilla Wahlgren och andra kända profiler, så roliga!
Tävlar gör ni HÄR
Ps. Just nu har Bonde på Köpet även en Instagramtävling där du kan vinna ett fint paket. Du lägger upp en finurlig bild på tema ’ansikte på maten’ och hashtaggar med #ansiktepåmaten

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *