Vinn härligaste delikatesslådan från Bonde På Köpet

Jag har fått äran att tävla ut två härliga lådor, från Bonde på Köpet, proppade med svenska produkter! Bonde på köpet är en satsning från LRF och Sveriges Bönder där vi konsumenter ska få hjälp att hitta mat som är gjord på svenska råvaror.
För att vara med och tävla så går du in på Bonde på köpet och väljer 3 svenska produkter som du skulle placera på ’Din Hylla’ skriv in produkterna och producenterna i kommentarsfältet tillsammans med en motivering till varför du vill vinna Bonde På Köpet lådan.
Glöm inte att ange mailadress så jag kan nå dig om just du vinner. Tävlingen pågår t o m ons 16 oktober.
Vad sägs om lite Äppelmust från Värmdö Musteri, kolor från Pärlans Konfektyr, JämtTinas Havtornsmarmelad, eller kallpressad Rapsolja från Säby Gård (bara för att nämna några av alla härliga produkter i lådorna)? Allt svenskt, förstås!
Ladda ner appen Bonde På Köpet gratis och scanna produkter i butiken så får du svar direkt i mobilen var maten kommer ifrån

Linda