Choklad med kastanjepuré?

Måste visa vad jag fick per post från min vän i Schweiz: Lindts Limited Edition choklad. Den ena är med kastanjepuré (Vermicelli) och den andra med stora bitar choklad fyllda med knapriga, krispiga mandlar. Den med kastanjepuré var inte riktigt min grej. Kastanjepuré är väldigt speciellt, smakar inte som något annat. Det är vanligt i Schweiz i desserter och verkligen en smaksak. Tror inte den chokladen kommer komma hit till Sverige. Men den med mandlar i…GUDOMLIG! Vill bara ha mer av den. Den bara måste de ta in i sitt Sverigesortiment.

Linda

0 kommentarer

 1. Jag och min pojkvän (som också följer dig på instagram) diskuterade chokladen med kastanjepuré igår och tyckte båda att det lät riktigt spännande, fast ingen av oss har smakat något smaksatt med kastanj innan.

  Men det är spännande med nya smaker tycker jag!

 2. Jag och min pojkvän (som också följer dig på instagram) diskuterade chokladen med kastanjepuré igår och tyckte båda att det lät riktigt spännande, fast ingen av oss har smakat något smaksatt med kastanj innan.

  Men det är spännande med nya smaker tycker jag!

  Svar:
  Du är så otroligt gullig du! Blev så smickrad över att även din pojkvän följer mig på Instagram, den kommentaren behövde jag igår då hela dagen var KASS! Kastanjepuré är spännande och gott ibland, helt klart annorlunda.
  Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *