Veckomenyn – Bättre sent än aldrig

Har helgen varit fin? Min har varit fylld med kalasande för Magda och det är så skönt att det är över faktiskt. Att försöka baka med en liten som vaknade till hela tiden under kvällarna innan var stressande om något. Kalaset blev i alla fall så fint och roligt, bilder kommer! Vad gör ni i veckan? Jag har en stor utmaning, som ännu är hemlig, men ni kommer få veta under veckan. Sedan har jag några roliga event som jag ska försöka hinna till, ett föräldramöte och sist men inte minst så har Rose-Marie ordnat en överrraskning till mig på fredag. Jag är inte så lite nyfiken!! Hoppas er vecka blir kanon!
Kycklingpaj – snabb på färdiggrillad kyckling och vansinnigt god!

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *