Nu testar vi alternativ till mjölk

Jag kanske är sist ut, men nu håller jag på och testar det som alla andra har testat under hela 2013: Mandelmjölk och hasselnötsmjölk. Började med hasselnötsmjölk eftersom jag älskar den där nougatiga smaken. Jag gjorde en varm choklad på den och den smakade nougat. Man kan inte dricka så mycket, men i småklunkar är den helt ljuvlig. Har även testat istället för mjölk i kaffet, vilket också blev gott.
Men vad kan man göra mer på den? Ni som har testat sedan länge, hur använder ni hasselnötsmjölken?

Linda

0 kommentarer

  1. Mandelmjölk dricker jag ofta, men har aldrig testat hasselnötsmjölk. Man kunde göra chiapudding på den, använda den i bakverk, i smoothies… Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *