Skumtoppar, Eclairs och mycket mer på Panduro

Härligaste bloggkvällen i förra veckan! Vi var inbjudna till Panduro för att testa på lite nyheter såsom skumtoppar och eclairs, nyaste nytt hos Panduro. Först fick vi smaka lite mini cupcakes med smörkräm från deras eget sortiment, oemotståndliga.
Thomas Panduros farfar öppnade den första Pandurobutiken på 60-talet i Malmö. Idag driver Pandurofamiljen företaget vidare och har nu över 100 butiker. Fantastiskt!
Sedan fick vi sätta igång och skapa. Vi gjorde skumtoppar, eclairs, mini cupcakes, strösslade, smakade, fotade, spritsade och hade så himlans roligt. Vi blev alla som barn igen.
Lite egna kreationer med chokladsmörkräm och den godaste smörkolasmörkrämen (galet god). Öste på med strösslet också såklart nu när man fick skapa helt fritt.Rätt fina, eller hur?
Eclairs, mini cupcakes, bär, chokladglasyr och allt man kan önska sig. Eclairs finns i en färdig mix hos Panduro, precis som cupcakes, smörkräm osv.
Tadaaaaa! Hur läckra blev inte dessa!
Färdig låda för frakt hem: Eclairs, mini cup cakes och skumtoppar. Skumtopparna, eller gräddbullar, som de kallas i södra delarna asv Sverige, finns även de i färdigmix nu.
Vi kikade och testade på nyheten Loop de doo, som man kan göra armband och halsband med.
Vi fick även en genomgång av Snap som är lite som en scrapbook. Sidorna är färdiga att fylla i och det finns en massa fickor att stoppa bilder och minnen i. Det finns roligt material till boken som klistermärken av olika slag, kort osv. Enkelt, roligt och en kanonpresent till någon som precis fått barn, dop, ska på långresa eller bara vill dokumentera livet som sådant.

Linda

0 kommentarer

 1. Mums! Den där smörkolasmörkrämen (kul ord :)…vet du om den finns i butik nu?

  Svar:
  Jepp, finns i butik! Smakar smörig kola, sjukt god!!
  Linda /Matstugan
 2. Vilket fint inlägg 🙂 Vi ses väl snart igen? Både nästa onsd å torsd va? Kanske vi hinner prata mer vid nåt tillfälle, ha en mysig kväll, kramar L

  Svar:
  Ja, hoppas det!! Nästa vecka tror jag nog att vi ses onsdag eller torsdag:-) Kramar och ha en mysig vecka!
  Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *