1 helg, 3 kalas och massa gott

Helgen var i stort sett skytteltrafik mellan kalas för Annie. På lördagen var det två kalas och söndagen ett kalas. Söndagen var också det enda kalaset jag var med på, annars är det nuförtiden så att man lämnar av sina barn och hämtar upp dem då kalaset är slut. Men är det hemma hos Rose-Marie så lämnar jag absolut inte. Missar ju inte allt gott där! Tänk att Zack fyllde hela 5 år. Jag har ju känt Zack sedan han låg i magen på RM, så det är helt otroligt att han nu har blivit hela 5 år.
Sötaste nallekakorna, cupcakes med leksaksringar instoppade och en underbar tårta – Det är som vanligt sötare än sötast hos bästa RM.
Trollkarlen Dozzie trollade och showade så både vi stora och små skrattade så vi kiknade. Han blev faktiskt 2012 svensk mästare i barntrolleri. Så lyckat! Eftersom vi hade förhandstippats om att det skulle bli trolleri så fick Zack Bamses Trollerilåda av Annie. Passande:-)

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *