Broms och Gro?

Just nu är jag så nyfiken och sugen på att testa två nya restauranger här i Stockholm som det buzzas en massa om: BROMS på Karlaplan och GRO på Kungsholmen. Har ni hört något om dem? Tycker alla pratar om dem. Broms drivs av Anna Bauer och bagaren Sebastien Boudet. Utan tvekan skulla jag ta deras Grillad hummer med hasselnötssmör eller Moules Frites.
”Gro är en urban restaurang där tillgång och närhet styr. Vi tror på enkel och ärlig mat med grönsaker i fokus.” /Henrik Norén & Magnus Villnow. Sägs vara stans bästa lunch! De har 18 drop in platser och tar inte bokningar. Tydligen är det världens kö på luncherna där. De har endast öppet just under lunch men de har ett långt lunchpass. Restaurangen ryktas ligga lite anonymt, så man måste veta vara man ska.

Linda

0 kommentarer

  1. Jag gillar verkligen Gro, det bästa är att den ligger nära mitt jobb och lunchen kostar "bara" 100 kronor. Skrev en recension som finns på https://www.inthekitchen.se/restaurang-gro-sankt-eriksgatan-67-i-stockholm/

    Svar:
    Tack för tipset om din recension. Har läst den och vill gå dit ännu mer. Såg grymt gott ut med Flankstek, squash, tomater och dragonmajonäs. Det ligger nära mitt jobb också. Lite orolig för den långa kön är jag dock, men det är det tydligen värt:-) Supertack för tips!
    Linda /Matstugan
  2. Jag tycker om Gro, även omjag bor på Östermalm jag föredrar Gro.

    Broms är bra men om man vill nu köpa något gott att ta med sig (typ ost/ bröd),då kan det kosta ör mycket för vad man får. Till exempel, om du vill nu köpa en vanlig 500gr valnötslimpa då får du betala 85:- !! Det är mycket i jämnförelse till alla andra som säljer samma typ av valnötslimpa för halva priset. Fabrique säljer också en valnötslimpa för 90 spänn men den är dubbel så stort. I Östermalm har vi faktiskt bättre och billigare, annars gillar vi Gro mycket iKungsholmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *