Pyrex – Inte bara för kemilabbet

Har ni sett Pyrex nya kollektioner Kitchen Lab och 4 IN 1 PLUS! Fick se dem på en pressträff på Aveqia häromdagen. Så snygga! Som ni ser kom jag hem med både det ena och det andra. Inspirationen till salladsshakern kommer från deras produkter för laboratorier, mer specifikt en Erlenmeyerflaska (E-kolv). Perfekt för salladsdressingen eller annan vätska. Silikonlocket kommer finnas i lite olika färger.
Från kollektionen 4 IN 1 PLUS kommer glasformer i olika storlekar. De kan användas i ugn, du kan frysa in i dem, använda i mikron och ta med på picknick och liknande. De har lufttäta lock med ångventil för mikron. Alla produkterna säljs på t ex Clas Ohlson, ICA Maxi, Coop Forum eller online HÄR.
Dessa minigrytor är jag helt såld på. Perfekta att göra en efterrätt eller gratäng i. Så snyggt då man ser inehållet. Och sen locket ovanpå. Så otroligt söta. Ska testas mycket snart.
Mer än något annat föll jag dock för ånginsatsen i glas som du helt enkelt placerar ovanpå din kastrull med kokande vatten. Lägg i en bunt med grönsaker som du ångar samtidigt som du kokar pastan under till exempel. Hur snygg är den inte!! Älskar att man kan se det som ångas. Den kommer göra succé! Kom ihåg var ni såg den först (den har ännu inte kommit ut på marknaden).

Linda

0 kommentarer

  1. Som en sann mat- och keminörd kan jag inte annat än älska detta!! Lite avis på att du fick dem på en pressträff!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *