Får det lov att vara ett bakverk?

Det kom ett paket från MICKI med sötaste bakverken, en kakduk, kockmössa och förkläde.
MICKI leksakers nya vita förpackningar, fräscht uppdaterat från det röda.
Kockmössan kunde man som tur var ställa in med kardborrband, först blev den lite stor. Det är ett bra spann på mössan och förklädet, 3-6 år, så de passar både Annie och Magda bra. De tyckte det var ett så roligt set: de bakade, åt, bjöd och bråkade om marängerna, dammsugarna och donuts.
MICKI har också en Lekmackapär på sin sida, där man gratis kan få en massa tips på lekar och bus. Det finns lekar och pyssel för både inomhus- och utomhusaktiviteter, för små som stora, många eller bara några få. Barnen kan vara med och ’dra i spaken’ på sidan för att hitta en rolig lek eller pyssel.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *