Sommarens gosigaste stund

Så glad att jag bestämde mig för att fotografera barnen i somras. Tänk att ha det här ögonblicket med Magda för evigt. För mig är det här så mycket Magda, hon är den busigaste, kramigaste, knubbigaste lilla tvååring, precis det man ser på bilden. Så nöjd med att ha hittat fotografen Sandra Jolly. Hon är fantastisk med barn (och mammor). Ha en underbart fin söndag.

Linda

0 kommentarer

 1. Åååhh – så gosigt!!! Vilken liten pudding!!!

  Gammalmoster längtar efter er! Kram till er alla

 2. Sååå fint foto..

  Nu har jag mailat Sandra för att kolla upp priser med henne.. Funderar starkt på att fota mina barn nu efter att jag sett dina och Bambis bilder..

  Men vet inte om jag ska vänta tills nästa sommar eller kanske höst bilder med alla färger.. 🙂

  Vi får se..

  Kram Camilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *