Då är det jobbdags igen

Jag har fixat och trixat hela helgen med förberedelser inför jobb- och dagisstart. Till exempel så har jag blandat en super-boost-cocktail till mig och flickorna. Jag har i en burk hällt ner hampafrön, chiafrön, mandel, hasselnötter, sesamfrön, solrosfrön och linfrön, och skakat om. Vi strösslar på lite på youghurten eller i smoothien och sedan kommer vi vara friska heeeela hösten och vintern. Hampafrön räknas som en superfruit och innehåller protein, omega och kostfiber. Dessutom är det riktigt gott, smakar lite nötigt. Du kan även ha det i bröd då du bakar eller i köttbullarna. Jag köpte min burk på en Hälsokostbutik.
Hur har ni förberett jobb- och dagisstart?

Linda

0 kommentarer

  1. Här ska inhandlas hampafrön! Annars får det bli smoothies med massa nyttigheter! Jag tar gärna emot fler tips om hur vi boostar immunförsvaret! Upp till kamp mot dagisbacillerna!

    Tack för en fin blogg! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *