Södersved och Villeroy & Boch

Idag blir nog sista badutflykten ändå. Vart vi ska får ni se på Instagram under dagen, och här på bloggen ikväll eller imorgon. Ett av våra favoritbad sommaren 2013 har varit Södersved som ligger mellan Gustavsberg och Ingarö.
Ett riktigt idylliskt bad med hopptorn, bryggor, gräsmatta, lekplats osv.
Sommarens picknickmat har nog, igen, blivit pastasallad. Upptäckten: färdiga, fyllda bröd som fullkomligt smälter i munnen, inhandlade på ICA Kvantum i Sickla. Finns med tomat och med örter. Som croissanter med smak, hur goda som helst.
Efter Södersved tar man sig en tur till vackra Gustavsberg och shoppar loss på min typ av outlets: Kosta boda, Rörstrand, Gerbera, Villeroy & Boch och Ittala. Hualigen vad jag ruinerade mig på Villeroy & Boch. Men allt är minst 25% billigare och ofta är det betydligt billigare än så.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *