Lådbilslandet i Nykvarn

Igår hade vi en helt underbar dag med min bror med familj. Vi spenderade några aktiva timmar på Lådbilslandet i Nykvarn. Det ligger väldigt vackert mitt bland åkrar och skog. Här finns lådbilar med motorer, Små motorcyklar och traktorer, karusell, hoppborgar, stor lekplats, äventyrsbana och flottar. Det passar barn mellan 2 och 10 bäst
Min brors son Love har precis tagit sina första steg och är det sötaste man kan tänka sig. Även fast Magda inte är två fanns den en massa roligt för henne också. Det kostar 300 kr per barn att gå in och då är allt gratis där inne. För Magda köpte vi ett klippkort, men änvände det inte. Vuxna går in gratis. Annie älskade verkligen äventyrsbanan som den klätterapa hon är, riktigt liten minigladiator. Perfekt utflyktsmål för en dag. Det finns även ett badställe i närheten.
Simon och Annie stakade runt flotten. Efter att ha varit här i några timmar så drog vi vidare till Taxinge slott för deras berömda kakbuffé. Bilder kommer lite senare. Ha en fin sommarhelg.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *