Barnen och jag förevigade

Barnen och jag har nu fotograferats av bästa Sandra Jolly. Jag har funderat länge på att fota barnen, men ville inte göra det i en studio. Har letat länge efter den där fotografen som kunde hitta stämningar och rätt atmosfär. När jag såg Sandra Jollys bilder av min väns Rose-Maries barn, så visste jag att hon var rätt. Här är några av fotona

Linda

5 kommentarer

 1. Åh, så underbara bilder! Får nästan tårar i ögonen av att se dom 🙂

  Och kul att du fick det att funka med att lägga upp bilderna på bloggen. Vad var det som var fel?

  KRAM

  Svar:
  Jaaa, jag hade en hel del tårar i ögonen jag också då jag såg dem…Så svårt att välja bilder. Vet inte vad det var som var fel, jag testade runt lite olika sätt att ladda ner dem på och så gick det:-)
  Linda /Matstugan
 2. Sååå fina bilder..

  Jag har också tänkt jag ska hitta en fotograf som kan ta så fina bilder på mig och barnen, speciellt nu efter att jag har gått ner så mycket i vikt och börjar bli freds med mig själv mer.

  Får kika in på Sandras sida och se..

  Jättefina bilder har du verkligen fått förevigat..

  Kram Camilla

 3. Sitter med tårar i ögonen och ser hur underbart fina ni är alla tre. Bilderna fångar era härliga personligheter tycker jag! <3<3

 4. Vad härliga bilder! Är också sugen på att anlita en fotograf och ta lite fina bilder på vår familj. Jag tar en hel del bilder men är därför med själv på få…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *