Rosa Skrot och hårdträning

I sommar har jag tränat en hel del på Rosa Skrot. Bara älskar det gymet. Det är en sådan feel-good känsla där. Det är rent, fräscht, bra maskiner, trevlig personal.
Jag och Rose-Marie var där igår och tränade. Roligt att träna tillsammans. Jag är verkligen fokuserad nu på träningen för snart är det tjejmilen. Det har varit en rätt lång resa för mig. Då jag var gravid med Magda var jag otränad innan, och i samband med graviditeten gick jag upp 30 kilo. Efter förlossningen hade jag absolut ingen chans eller motivation att träna då jag samtidigt separerade. Så i våras började jag på riktigt, från NOLL, orkade knappt halvspringa en kilometer i början. Men jag har kämpat väldigt hårt och varit väldigt målmedveten. Nu börjar det likna något!
På Rosas Skrot lånar du handduk, om du vill. I duschen finns duschkräm. Vid receptionen finns proteinbars, soffor, tidningar osv.
Omklädningsrummet är en D R Ö M! Det är stort och luftigt. Här finns hårfön, plattång, locktång, bomullstussar, speglar, sittpuffar.

Linda

0 kommentarer

 1. Det där gymmet har jag bara läst arga reaktioner om när det öppnade. Om könsroller och så vidare… Själv tycker jag det är härligt och skulle gärna gymma där. Ser fint ut!

 2. Vilket fantastiskt gym! Härligt att du är så taggad och motiverad. Du kommer att klara tjejmilen galant! Jag springer endel men är verkligen inte på topp. Om en månad är det midnattsloppet för min del. Så får nog lägga i en högre växel nu tror jag…;)

 3. Du är superduktig! Och kommer klara tjejmilen galant!

  Tycker att dem borde öppna det gym-konceptet i Malmö också. Låter fantastiskt!

  Svar:
  Tack sötaste du. Rosa Skrot är underbart, verkligen!
  Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *