Skånegläntan: grillning, klättring och cykling

Mitt i Stockholm, nära Skanstull, finns Skånegläntan. En sådan mysig lekplats med parklek. Idag var vi där med för första gången, men inte sista. På fredagar är grillen tänd, på torsdagar är det våffeldag och varje dag är det sångstund ute eller inne.
Det var jag och flickorna, Rose-Marie med barnen och Moa och Dennis med Ebbe. Rose-Marie hade med sig goda, chokladiga brownies – Till allihopa.
Bra klätterställningar. Fanns väldigt mycket att göra för barnen överhuvudtaget: gungor, bollplan, rutschkanor, snurrgrejor osv. Det finns flera toaletter inomhus och skötbord. Finns även kaffe och kakor.
Härligt hög klätterställning med liten kojagrej i mitten. Cyklingen blev populär. Det fanns cyklar där de kunde ha en passagerare med där bak, vanliga cyklar, balanscyklar osv. Bara att låna, tuta och köra.
Långbord då vi grillade korv med extra allt. Grillen är tänd fredagar 11-12. Antingen tar man med sig eller så kan man för billig peng köpa korv och hamburgare där. De spelar lite härlig bakgrundsmusik också.
Hit går vi igen! Nästa gång är jag sugen på att testa en bagel på Bagel Street Café också som ligger precis vid parken. Någon som har varit där?

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *