Stockholmstips – Mer för vuxna

Svindersvik är en gudomligt vacker romantisk oas som ligger väldigt nära Sickla köpcenter. En 1700 talsgård i rokokostil med bevarad inredning (Tips! Gå guidad visning. Men den är inte så småbarnsvänlig), En magnifik paviljong i gustaviansk stil, byggd för Gusta III och med en av sveriges högsta kakelugnar, det gulligaste caféet i Brygghuset som har underbara hembakade skapelser och lunch, en paradisisk trädgård med äppelträd från 1700 talet.
Fotografiska Museet är en makalöst museum som ALLTID har bra utställningar. De har dessutom en uteservering som erbjuder skönt häng, dryck och mat. Ofta är det även live band som står för musiken. Vad som inte syns på bilden var att de förra sommaren hade ett otroligt glasstånd med stora mjukglassar med kokosbollar i. Förra sommaren var jag där med allra käraste moster.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *