Stockholmstips – Utflykter med barn inomhus

Andys Lekland i Sickla är enormt stort och barnen totalälskar allt där: rutschkanor, studsmattor, klätterväggar. Hrä är det bus kan man lugnt säga. Man kan lätt vara där minst en halv dag. Dessutom finna alla butiker du kan tänka dig i Sickla och massa restauranger och caféer. På Erssons på första våningen har de världens godaste Räksmörgås dessutom (och väldigt goda pannkakor).
Naturhistoriska är ett superställe för barn. Det är så många våningar att man knappast hinner allt på en dag. Mycket springyta för barn och välidgt anpassat till barn.
Junibacken är en klassiker om det regnar. Har under flera år haft årskort här. Mitt hemliga tips är att gå dit vid 14. Då börjar många gå hem och ni slipper köa till allt. Perfekt att vara där i ca 3 timmar tills de stänger.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *