Glad Midsommar

Den här fina korgen stod utanför min dörr, fylld med mina favoritchips, Kettle chips, en burk svarta oliver och en flaska Raboso Rosé Spumante. Härlig midsommarstart!
Kettle chips har varit mina favoriter i en herrans massa år. Det märks att de görs för hand. Det är också enbart naturliga smak- och färgämnen. Raboso Rosé Spumante har jag inte testat, så det blir spännande. Det ska ha en doft av tranbär, hallon, jordgubbar och vanilj och lätt smak av hallon och vara lite gräddig.

Linda

0 kommentarer

 1. Mysigt med överraskningar och vilket härligt innehåll =)

  Svar:
  Ja, älskar överraskningar. Ha en fin midsommar Lovisa!
  Linda /Matstugan
 2. En riktigt fin midsommar önskar jag dig Linda!!!

  (Mår mycket bättre nu!)

  Stor kram från Gunilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *