Pulled BBQ Chicken – My Way

I morse fick ni ett recept på goda miniburgare med Pulled BBQ Chicken. Här kommer ännu ett på Pulled BBQ Chicken som jag satte ihop förra året till en tävling, och vann. Det blev så otroligt gott att jag kan gå och längta efter det. Man måste inte äta pulled BBQ chicken som en burgare, utan kan äta som tacos, med sallad eller annat. Jag gillar verkligen min variant där man kokar ihop kyckling med BBQ såsen i ugnen under lång tid. Den blir så mör och underbar i smaken. Jag hade även i rökt paprika som är en av mina favoritkryddor. Då blir det en lätt rökig och grillad smak på det hela.
Särskilt gott till Pulled BBQ Chicken är krispigt bacon, grillade majskolvar och coleslaw. Hur som, ni bara måste testa denna kyckling.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *