Beer Can Chicken på höga höjder

Bilder från Lantmännen och Kronfågel
Nu ska jag iväg till Gondolen, Stockholms vackraste restaurang som ligger högt, högt, högt upp med vidunderlig utsikt. Jag ska på grillning av Beer Can Chicken med Spot and Tell på Gondolen. Hur härligt kommer inte det bli!! Kameran är självklart med. Ni kan också delta på Spot and Tells spottings genom att gå med på deras Facebooksida. Man kan till exempel få göra en hemmaspotting med spännande produkter. Ha en fin kväll.

Linda

0 kommentarer

  1. Gud, så mycket roligheter du är ute på! Lite tunt med sådant i götet tycker jag..

    Svar:
    Så synd att du inte bor här, då hade vi setts lite titt som tätt på sådana här saker. HAde varit så roligt! Kram
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *