Det kommer bli en bra grillsommar!

Nu är den inhandlad – Grillen! Jag är så lycklig faktiskt. Tog en stor sväng till Bauhaus och köpte en Weber grill storlek mindre, briketter, skorstenständare, grillkuber mm. Jag är hur dålig som helst på att grilla, men mitt sommarprojekt är att jag ska bli bäst på att grilla. Orkar inte montera ihop ikväll, det får bli veckans projekt. Nästa helg kan jag garantera grillrecept här på matstugan. Ha ni grillat något gott i helgen?

Linda

0 kommentarer

 1. Bra val! Jag är grym på att grilla kan lära dig allt jag kan:) KRAM

  Svar:
  Ja, Jessica du är verkligen grym på att grilla, mer än grym. Jag vill också bli sådär självklar vid grillen. Jag har tusen frågor angående grillning. Kramar
  Linda /Matstugan
 2. en Jättebra grill…… Kan du dessutom beställa grillväder vore det perfekt, Det är liksom inte samma sak att grilla i hällregn 😉

  Svar:
  Men grillvädret är bokat! Sommaren kommer bli kanon:-)
  Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *