Gudmor på besök är alltid lyx

Magdas gudmor var förbi oss i helgen, övade cykling med Annie grävde i sanden med Magda och åt med oss på kvällen. Rörde ihop lite majonäs med min favorit tomatpuré med soltorkade tomater (från Mutti). Strök på tomatmajonäsen, la på en lång gurkskiva, stekt färdigpanerad fisk, halloumi och toppade med en rostad surdegsskiva. På sidan tomater, oliver, sallad och guacamole.
Guacamole (4 pers)
1 avocado
2 tomater
1 vitlöksklyfta
½ msk citron
salt & peppar
Gör så här
Guacamole (4 pers)
Mosa avocadon. Gröp ur tomaterna så du får bort saften och kärnorna. Hacka smått. Pressa ner en vitlökssklyfta. Salta och peppra efter smak. Glöm inte att lägga ner avocadokärnan i avocadoröran – Då håller den sig fräsch längre. Ställ i kylen medan du gör resten.
Härlig kväll. Leontine hade arbetat sedan väldigt tidigt på morgonen och jag hade varit vaken med busungarna supertidigt. Mysigt då att sitta med en kopp te och uppdatera.

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *