Busungen!!!

I
Igår morse höll jag på att krevera och checka ut som mamma. Det var full speed från 5.30 på morgonen. Det började med att Magda vid frukost förberedelserna kastade ner ägg på golvet. Medan jag torkade upp det gick hon in i Annies rum och hällde ut alla legobitar över hela golvet. Då jag plockade upp dem sprang hon ut på balkongen och hann kasta ner de flesta saker från balkongen (tur att ingen bor under oss) och hälla ut en påse med bollar. Jag plockade upp och då sprang hon in och kastade ut alla legobitar igen och dessutom kastade upp en liten mjölkkanna från Annies teservis i luften, booom och krasch.

Linda

0 kommentarer

  1. Det är inte varje morgon man kan överaskas av en rosa elefant & gul giraff i busken under balkongen…& tur är väl det, kanske … 😉

  2. Så skönt att höra om denna morgon!! Haha hihi Vi hade en liknande fm igår, blomma flög i golvet( har nästan bara tygväxter då c jämt slänger krukor i golv el plockar bort blad ) o en fin lampa slängdes ner o gick sönder etc. Inkl skrik o gråt om bl.a. glass t frukost. När går det över? 4 år? 🙂

    Svar:
    Hahaha, ja, runt 4. Sedan Annie fyllde 5 så har det varit så otroligt lugnt och harmoniskt. Men Magda är ju bara i startgropen….Kramar
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *