McDonald’s perfekt efter morgonträningen

Onsdagar börjar alltid med ett intensivt träningspass på gym innan jobbet. Jag tränar med en kollega som verkligen kan det här med träning och han lägger upp de tyngsta intervallträningspassen jag aldrig hade fixat själv. Efter gick vi och åt McDonald’s nya frukost (som serveras fram till 10). De har en bredare frukostmeny nu med många nyttiga alternativ att välja mellan. Jag ville ha havregrynsgröten med lingonsylt men den ingick inte i stora menyn. Det blev äggröra på ekologiska ägg & bacon, vaniljyoughurt med muesli, Kaffe (kravmärkt) och juice. Gott och väldigt mättande.

Linda

0 kommentarer

 1. Jg tycker hela grejen med äggröra osv på donken verkar lite ja vad ska man säga? obehagligt är inte riktigt rätt ord. Men jag vill faktiskt testa yoghurten + muslien. Hoppas det smakade =)

  Svar:
  Äggröran var riktigt god. Fast mitt förstahandsval var gröt, men det ingick inte i stora menyn. Youghurten var vaniljyoughurt till min stora glädje. Det ska ingå bär men de var slut, lite synd. Men mueslin var så frasig och god.
  Linda /Matstugan
 2. Vet du jag kikade faktiskt in o kollade in den nya frukosten (bara va de hade, köpte inget) tror nog jag ska gå o testa lite, jag älskar ju att testa saker =)

  Svar:
  Berätta vad du valde! Nästa gång ska jag testa deras grova smörgås också med kalkon. Ha en fin kväll och helg:-)
  Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *