Lunch med MICKI Leksaker

Vi bloggare som blivit valda till MICKI bloggkompisar var inbjudna till lunch i deras showroom. Charlotta från Loppi var också där och fotade den här bilden på oss. Från vänster tjejerna från Micki, Jenny, Marie med lilla Ylva, Britta, Ämma, Kajsa och jag med busungen Magda.
Magda var i himmelriket av alla roliga leksaker. Hon fastnade speciellt för Pippimjukisarna och den nya spisen med diskho som kommer i höst. Setet med fisk är även det en höstnyhet. Hon och Ylva lekte massor med spisen och tillbehören.
Vi bjöds på godaste smörgåsarna från Fabrique, nötter, kakor, choklad och kaffe.Vi fick en härlig presentation av MICKI som företag. De är ett familjeägt företag och de är vansinnigt noga med kvaliteten. Alla leksaker körs igenom en röntgenmaskin vilket säkerhetsställer att inga farliga kemikalier finns i deras produkter. De har ett eget kontor och personal i Kina för att bland annat se till att de anställda på fabrikerna behandlas väl. De bidrar även till SOS Barnbyar till projektet att bygga Astrid Lindgrens andra barnby i Bossangoa, i Centralafrikanska Centralrepubliken.
Himmelriket även för oss vuxna att gå runt och kika på alla leksaker. Dessa röda förpackningar som är lite av deras signum kommer framåt hösten istället bli vita.
Andra nyheter är på G:
Spis med diskho
Set till spisarna med fisk
Set till spisarna med bakverk (macarons, dammsugare, maränger)
Emils Snickerboa i trä
Villa Villekullahuset får en lekplatta
Lundby Dockhus får en vinterträdgård och juliga tillbehör som julbak, gran, paket
Bondgården ovan fastnade jag totalt för, vill verkligen ha. Lundby dockhus som jag inte riktigt kände till innan var spännande. Man kan sätta in riktigt belysning, skriva ut tapeter, göra egna små tavlor och det finns ALLT att inreda med. Det finns så mycket spännande att berätta om Lundby att jag återkommer om det. Jag gillar också deras senaste nytt Pippiväskor. Ryggsäcken är helt underbar. Man blev som barn på nytt här.
Tack MICKI för en underbar träff hos er!
Ps. Magda hälsar och tackar hon med för att hon bära runt på Mamma Mu och Kråkan, riva ut ett gäng Pippi mjukisar och busa med dem, välta alla pippifigurer vid Villa Villekulla huset (hoppas att ni hittade Lilla Gubben som bars omkring lite här och där), leka hejvilt med nya spisen, och för den fantastiskt goda chokladen och kakorna. Hon har lovat att hjälpa till att städa upp efter sig i framtiden.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *