En knökfylld kasse med svenska produkter

Ja, precis vad vi fick med oss från En Bonde på köpet eventet häromveckan. De produkter ni ser ovan är alla garanterat 100% svenska. Det är glass från SIA, flingor från Frebaco, Kallpressad rapsolja från Säby gård, Kulllamust från Kullabygdens musteri, kalkonprodukter från Ingelsta kalkon mm mm. Många produkter som vi tror är svenska är det dock inte. Jag har laddat ner LRFs app Bonde på köpet. Med den kan du trycka på en knapp i affären som då scannar av streckkoden och du får direkt veta om huvudingrediensen i varan är svensk eller inte.
På sidan finns också Bondekampen en serie avsnitt där en kändis, som Pernilla Wahlgren och Anders Timell har bott på en bondgård och parats ihop med en äkta bonde. De får diverse utmaningar och det är vansinnigt lustigt då de pratar grisspermier mm.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *