Myrinvasion

Suck! Så här ser det ut i köket nu. Inte bara köksbordet är belamrat med alla torra livsmedel, utan varenda yta. Myrorna har invaderat köket. Helt slut efter att ha jagat dem och försökt få bort alla under flera dagar. De kommer heller inte från endast ett ställe utan från flera. Jag har tagit bort all mat ur skåpen, slängt hälften, plastat in maten. Och ändå….Ringde Anticimex och de har skickat några dosor som man ska placera ut i köket och sedan ska det vara löst. Hoppas de kommer på måndag. Har ni något bra tips för att de inte ska komma igen, så snälla skriv en kommentar.

Linda

0 kommentarer

 1. kanel är ganska effektivt när man inte har något annat hemma =)

  Svar:
  Åh, tusen tack. Det luktar ju dessutom så gudomligt. Jag ska genast pudra ut kanel här och där:-)
  Linda /Matstugan
 2. Dosorna funkar jättebra vi hade sådana härom sommaren och myrorna var snabbt borta och har inte kommit tillbaka:-)

  Svar:
  Det låter lovande, håller tummarna hårt för att de kommer imorgon!
  Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *