Grilla med Niklas Ekstedt

Stjärnkrögaren Niklas Ekstedt vars restaurang Ekstedt i Stockholm blivit utnämnd till en av världens hetaste restauranger av amerikanska restaurangguiden Zagat och precis har blivit tilldelad en stjärna i Guide Michelin, kommer i maj ut med en fantastiskt intressant grillbok. Boken Grilla med Niklas innehåller flera annorlunda, nya, spännande sätt att använda grillen på. Han föreslår bland annat att man tar med gjutjärnspannan till grillen.
I gjutjärnspannan kan du till exempel baka en vidunderlig Chocolate Chip Cookie.
Du kan även lätt baka bröd på grillen, t ex foccacia.

Högrev kommer stort under grillsäsongen och i biken finns recept såklart.Det bådar för en hejdundrande grillsäsong!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *