me&i party

Igår var en sådan härlig dag på många sätt. Annie och jag puttrade iväg till dansen. Vi mötte upp en vän och åkte hem för lunch. Sedan åkte jag iväg till Rose-Marie på ett me&i party. Den där Rose-Marie är så grym på att baka! Hon hade gjort en fantastiskt god kaka utan gluten och med kikärter och potatis. En massa hallon på. Den bara måste ni testa. Som inte det räckte fanns gudomliga cup cakes, cookies mm.
Alltså, det gick inte att stå emot deras grodkollektion. Magda är helt galen i grodor just nu, hon går runt och ropar ’goda’, ’goda’.
Jag hade helst köpt allt med grodor på till henne och Annie, men det blev likadana sommarklänningar till Annie och Magda med STOR GRODA på och lite annat. Ni får se då paketet kommer. Längtar efter att visa barnen.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *