Världens sötaste Mini Rondini modell

Nu på förmiddagen ska vi träffa den här finaste mini Rodini modellen. Olivia har varit modell för mini Rodini sedan en tid tillbaka och kommer även i deras framtida kampanjer. Så ljuvligt söt! Hon och Annie är bästisar på dansen hon går på på lördagar. De hittade varandra på sådär andra tillfället då de började dansa, och sedan dess hänger de ihop. Olivia har en precis lika söt och underbar mamma och en lillebror som är lika gammal som Magda. Från det att flickorna försvinner in på dansen så dricker vi kaffe och pratar på i 150 om allt mellan himmel och jord tills flickorna kommer ut igen. Bra start på helgen.

Linda

0 kommentarer

  1. Det är alltid lika kul att träffa er också. Det känns fantastiskt att tjejerna hittat varandra och saknar varandra på loven :). Jag ser fram emot fler trevliga pratstunder, kommer dock bli väldigt tomt på sommarlovet. Ser fram emot lördag. Sköt om er. Kram

    Svar:
    Jaaaaa! Så mysigt att börja lördagen med er på dansen. Vi får prata extra snabbt nu de lördagarna som är kvar. Tänkte baka något gott till oss till lördag, så vi har något till kaffet.
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *