Bodylicious

Julia Fors är hälso- och skönhetsjournalist på Sofis Mode och Wellnes. Sofi Farhman är redaktör på Sofis Mode. Tillsammans står de för boken Bodylicious. Då jag var på ett event på Rosa Skrot för några veckor sedan höll Julia Fors en kostföreläsning. Det var vansinnigt intressant och jag blev inspirerad av Julia Fors kunskaper och tankar. Hon avrådde från dietprodukter, rekommenderade regelbundna måltider (3 mål och 3 mellanmål). Hennes bästa hälsoboosttips var 80/20, dvs äta nyttigt och genomtänkt till 80% och 20% unna sig det man tycker är gott och kanske inte alltid det mest hälsosamma.

I boken Bodylicious finns allt från träningstips, skönhetstips, kost och kostupplägg till recept på proteinbars, Skinny Margarita, bananplättar…
Plankan! Utförliga instruktioner för hur du gör varje övning och vilka övningar som ska få dig i toppform presenteras i Bodylicious. Så grymt inspirerande bok även om jag aldrig kommer komma i närheten av Julia eller Sofi.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *