Cinnamon Bun i stort format på väggen

Vad sägs om en kanelbulle i stort format i form av en print på väggen? Som den ovan kanske? Den och många fler ljuvliga foton kan beställas från Hovkonditorn – Food Photography. Katarinas verk har publicerats i flera kända tidningar som till exempel Epicure, Expat Living, 8 Days och The Business Times.
De finns i 4 olika storlekar, från 30cmx25cm till 96×66 cm: med ram, utan, ram, på canvas. De är totalt ljuvliga och jag vill ha dem allihopa och flera andra. Katarina på Hovkonditorn bor och verkar just nu från Amsterdam, men det är inga som helst problem att beställa prints till Sverige.
Hovkonditorns blog är precis lika ljuvlig som hennes foton faktiskt.

Linda

0 kommentarer

  1. Tusen tack fina du! Kram

    Svar:
    Det var inget, tycker dina foton är gudomliga. Vill ha allihopa! Stor Kram finaste du
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *