Currytorsk med äpple, minimajs och morot

Här en snabbis. Inget märkvärdigt men gott och lätt.
Du behöver
1 pkt fryst torsk (eller annan vit fisk)
1 paprika (valfri färg)
1 morot
1 ask med minmajs
½ gul lök
1 äpple
1-2 tsk röd currypasta
½ citron (saften)
1 burk kokosmjölk
olivolja, salt
Gör så här
Tina fisken lite så att den går att skära. Skär paprikan i bitar och moroten i slantar, äpplet i tärningar. Fräs på grönsakerna och äpplet i lite olja. Tillsätt currypasta och rör om och därefter kokosmjölk och citron. Koka upp och lägg i fisken, och låt det hela sjuda i 3 minuter. Salta efter smak.

Gott med ris, stor grönsallad och pumpafrön till

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *