Skön, lugn Påsk med Gudmor på besök

Mina barns gudmödrar droppar ju in lite titt som tätt. Igår kom Magdas gudmor på lite påskfika mitt på dagen. Även om hon är Magdas gudmor så är hon väldigt speciell för Annie också, minst sagt. Magda sov då hon kom så Annie passade på att sitta i knäet.
Redo för påskfika. Jag är helt såld på Indiskas porslin och glas just nu. I torsdags köpte jag dessutom på mig 4 temuggar från Indiska, ni ska få se lite senare.
Biskvier med något annorlunda innehåll, äsch jag säger det: det är marängsmörkräm med hallon och chevre. Så otippat gott!! Getosten gifter sig perfekt med hallon och smörkrämen med lätt smak av maräng.
Nöjd med årets påsktårta. Den här kommer jag göra flera gånger under våren med minihararna från Lindt. Blir en äkta vårtårta. Ska köpa på mig minikaninerna, vet inte om de finns att få tag i efter påsk.

Linda

0 kommentarer

 1. Men vilken rolig idé och fin påsktårta!

  Svar:
  Tack! Min favorittårta. Man känner sig lite konstnärlig när man dekorerar den:-)
  Linda /Matstugan
 2. Vilken underbart inspirerande blogg du har:)

  De små biskvierna med chevre och annat gott, kommer man få läsa det receptet här, tro;)?

  Svar:
  Åh, tack snälla! Såklart kommer receptet, de blev så otroligt goda. Det var ett test, som verkligen lyckades. Ska fixa till receptet i veckan och lägga upp:-)
  Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.