Stort Varmt GLAD PÅSK

Hoppas ni får en riktigt underbar Påsk och att solen lyser lika fint överallt som den gör här i Nacka nu på morgonen. Annie ska få en del av ägget ovan och även grodan som är en sparbössa. De får alltid någon sak av mig på Påsk, så allt fokus inte hamnar på godiset enbart. Ger ni också någon sak, och vad i sådana fall? Tror hon kommer bli riktigt glad för hon har önskat sig en sparbössa i evigheter.
Så här såg det ut i torsdags (vet ju ni som följer mig på Instagram). Magda fick lite fräknar hon också på näsan. Eftersom vi har varit uppe sedan 5 så har vi både hunnit äta storfrukost och öppna påskägg, smaskat lite lite.

Linda

0 kommentarer

  1. Barnen är så gulliga! Kram

    Svar:
    Åh, tack! Jag är så glad över busungarna, de är världens bästa.
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *