Rocky Road – Påskens sötaste och smaskigaste godis

Rocky Road är nog ett av världens smaskigaste godis. Dessutom kan man slänga ner i stort sett vad som: olika slags nötter, lakrits, kolor, marshmallows eller något annat roligt man har hemma. I år har jag inte hunnit göra Rocky Road än, men det går så fort så det kommer hinnas med såklart. Så de här godingarna gjordes förra året.
Du behöver
200 g mörk choklad
100 g mjölkchoklad
10 dumlekolor
20 polly
1 dl minimarshmallows (gärna ICAs eller liknande i massa gladfärger)
1 dl salta jordnötter
½ dl cashewnötter
½ dl pistachnötter
Gör så här
Förbered en form á 15×20 cm cirka genom att lägga i ett bakplåtspapper. Du kan använda en tom glassbytta, bakform eller liknande.
Bryt chokladen i mindre bitar och smält i vattenbad. I med kolor och Polly. Rör om försiktigt tills de nästan smälter. Häll chokladmassan över marshmallows och alla nötter. Häll massan i formen och jämna till den. låt den kallna i kylen. Skär i lite större bitar

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *