Griffins Steakhouse

I fredags kväll var det åter dags att födelsedagsfira med att gå på restaurang. Den här gpngen var det Jag och Erikas tur att ta ut Lotta på hemlig resturang. Äntligen dags för Griffins Steakhouse! Jag har varit här en gång tidigare för två år sedan och har velat gå tillbaka sedan dess.
Det är Christian Hellberg som är krögare och maten är så god. Christians Bearnaisesås vann ju mot Mannerströms i tv programmet Kockarnas kamp. Den kan du få här och en massa köttiga rätter. Deras hemmagjorda pommes är galet goda dessutom. Vi började med ett glas champagne, och pratade lite om vad som hänt oss tre under den senaste tiden, blev mycket prat om småbarn, jobb, livet, planer framåt osv. Jag var så sugen på skaldjur och tog deras Skaldjursgrill med havskräfta, pilgrimsmussla och hummer. Hur god som helst.
De andra tog Kalventrecote med svamp och manchego och till det potatispuré.
Efterrätten blev Mjölkchokladkräm, inkokta päron, råfrusen päronsorbet, havrekrisp
Och deras nyaste dessert, karamelliserad ananas med cocossorbet, pistagenötter och hallon. Mumsig avslutning på fredagen och en perfekt början på helgen! Kan varmt rekommendera Griffins!

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *