Födelsedagspresenter till en 5 åring

Här lite saker Annie fick då hon fyllde 5 år. Tänkte jag skulle visa om det är någon som behöver lite tips om vad man ger till en 5 åring, för hon blev så glad för precis allt. Det blev en hel del Hello Kitty: En riktig klocka i en liten rosa box, väska, solglasögon. Hon fick också sin första kapitelbok Stora boken om Sandvargen (hon är nog lite för ung för den sortens böcker. Hon ville inte att vi skulle läsa den efter första kapitelet för det var inga bilder. Vi sparar den till nästa år för jag vet att hon kommer älska den då hon är mogen). Hon fick underbara små hårda klistermärken som kan sättas som örhängen på örsnibbarna. Kokboken för barn har ni redan sett i ett eget inlägg.
Hon fick även två roliga spel: Fiskspelet och Grodspelet. Lätta, sociala och roliga spel som vi har spelat en massa gånger redan.
Hon fick även dessa små hamstrar som verkar vara en innegrej just nu. Vet inte vad de kallas. De gör olika små ljud, åker runt, vänder, åker upp på handen och är väldigt gosiga. Det finns även kläder till dem som ni ser. Annie har satt namn på dem och hennes kompis på dagis har också en.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *